skip to Main Content

Wij zijn Referro

B2B marketing bureau

Referro – een combinatie van de Latijnse woorden referer en ferro. Referer betekent verbinden en ferro betekent ijzer. Samen staan ze voor het leggen van ijzersterke verbindingen. Sinds 1991 verbinden we bedrijven met bedrijven door ze full-service B2B marketing te bieden. We combineren verschillende disciplines met onze eigen specialisten of specialisten waar we al jarenlang mee samenwerken.

We zijn verhuisd naar Brainport Eindhoven! Per 1 maart j.l. is ons kantoor naar Luchthavenweg 81.041 in Eindhoven verhuisd. We hopen je daar spoedig te mogen ontmoeten!

0+
jaar ervaring
0+
collega's over de hele wereld
0+
klanten bediend
0+
projecten opgeleverd
Uitgelichte

projecten

Connect the dots with Hager

Een internationaal familiebedrijf met hart voor elektrotechniek is in 1955 opgericht in de Frans-Duitse Elzas door de twee broers Hermann en Oswald Hager. Voorop stond – en staat nog steeds – het ontwikkelen van technische oplossingen waarmee installatieprofessionals hun werk nóg beter kunnen doen.

Business Cloud Alignment campagne

Proact is Europa’s grootste datacenter solution provider en cloud specialist. Met meer dan achthonderd medewerkers vanuit vijftien landen is het haar primaire doel om voor haar klanten kosten te verlagen, operationele risico’s te verkleinen en hen innovatie aan te dragen.

Reken op ons

Om je doelen te bereiken

Bekendheid vergroten

Een aansprekende, onderscheidende en relevante propositie naar de markt is de brandstof voor marktbewerking. Het merk of product lanceren door campagne te voeren om de doelgroep te bereiken is een no-brainer.

Meer over bekendheid

Leads genereren

Gekwalificeerde leads gelden vaak als maatstaf voor het succes van marketing. Al jaren genereren we HQLs in allerlei branches en voor allerlei organisaties: High Quality Leads met hoge conversiepotentie.

Meer over leadgeneratie

Brede ontzorging

Alle marketingactiviteiten moeten samen leiden tot resultaten. Door het hele spectrum in kaart te brengen, uit te lijnen en op elkaar af te stemmen, tillen we de hele marketingafdeling naar een hoger niveau.

Meer over full-service B2B marketing
Een wereldwijd team

Dat werkt als één

In een wereld met versplinterde allianties, wordt BBN bij elkaar gehouden door krachtige methodes en basisprincipes. De bureau’s werken op dagelijkse basis samen, aangezien een wezenlijk deel van onze klantenportefeuille handel drijft in meerdere gebieden. De samenwerking tussen de bureau’s verloopt gestroomlijnd, omdat er over de hele wereld gewerkt wordt volgens dezelfde bewezen aanpak en methodes.

Meer over BBN
Back To Top