skip to Main Content
Sky-high campagne voeren voor meer naamsbekendheid

Naamsbekendheid vergroten in B2B

Je wilt groeien met je bedrijf. Je ziet de Coca cola’s, Google’s, Apple’s en Shell’s van deze wereld… Hoe vergroot je de naamsbekendheid? Met name in B2B? Hoe zorg je ervoor dat het merk stevig geladen wordt of het nieuwe product gelanceerd wordt? We bedenken een creatief campagneconcept om de boodschap te laten resoneren, zoeken de juiste kanalen en ontwikkelen de benodigde middelen. En dan: get ready for the launch… Sky-high campagne voeren om een onuitwisbare indruk achter te laten.

Onderscheidend vermogen

Hoe vergroot je naamsbekendheid?

Branding betekent “bouwen aan het merk”. Je geeft het merk waarde en betekenis en bouwt daarmee de identiteit van het bedrijf op. Hoe onderscheid het merk zich van de concurrentie? Spreek je met ‘u’ of met ‘je’ op de website en in de communicatie? Keuzes, keuzes, keuzes! We spreken van een sterk merk wanneer het merk voldoende naamsbekendheid heeft voor de doelgroep. Dat heeft natuurlijk tijd nodig en is niet in één dag gerealiseerd, maar anderen is het ook gelukt, dus waarom jou niet? We helpen je er graag bij. In onze jarenlange ervaring hebben we al vele merken helpen groeien.

Onze werkwijze is een combinatie van degelijkheid en pragmatisme. We gebruiken werkprocessen en modellen als Brand Asset Management en het Big Long Idea welke, in samenwerking met onze partners, binnen BBN International zijn ontwikkeld en up to date worden gehouden. De customer experience moet over alle merk assets in lijn zijn. Een ideale merkervaring helpt in de weg naar een voorkeurspositie.

We ontwikkelen campagnes altijd met één doel voor ogen: de dienst, het product of het bedrijf zo’n sterk onderscheidend vermogen te geven dat prospects en klanten een ijzersterke reden krijgen om voor jou te kiezen en te blijven kiezen.

Meer over campagnes
De volgende stap

B2B marketing strategie

Is naamsbekendheid voor jou een belangrijk streven? Dan is het tijd om tot een B2B marketing strategie te komen. We verzamelen inzichten rondom verschillende factoren en kiezen daarna de beste benaderingsstrategie. Welke past bij jouw situatie?

Back To Top