skip to Main Content
Naamsbekendheid vergroten

Sky-high campagne voeren

Je wilt groeien met je bedrijf. Je ziet de Coca cola’s, Google’s, Apple’s en Shell’s van deze wereld… Hoe vergroot je de naamsbekendheid? Hoe zorg je ervoor dat het merk stevig geladen wordt of het nieuwe product gelanceerd wordt? We bedenken een creatief campagneconcept om de boodschap te laten resoneren, zoeken de juiste kanalen en ontwikkelen de benodigde middelen. En dan: get ready for the launch… Sky-high campagne voeren om een onuitwisbare indruk achter te laten.

Bouwen aan het merk

Onderscheidend vermogen

Branding betekent “bouwen aan het merk”. Je geeft het merk waarde en betekenis en bouwt daarmee de identiteit van het bedrijf op. Hoe onderscheid het merk zich van de concurrentie? Spreek je met ‘u’ of met ‘je’ op de website en in de communicatie? Keuzes, keuzes, keuzes! We spreken van een sterk merk wanneer het merk voldoende naamsbekendheid heeft voor de doelgroep. Dat heeft natuurlijk tijd nodig en is niet in één dag gerealiseerd, maar anderen is het ook gelukt, dus waarom jou niet? We helpen je er graag bij. In onze jarenlange ervaring hebben we al vele merken helpen groeien.

Onze werkwijze is een combinatie van degelijkheid en pragmatisme. We gebruiken werkprocessen en modellen als Brand Asset Management en het Big Long Idea welke, in samenwerking met onze partners, binnen BBN International zijn ontwikkeld en up to date worden gehouden. De customer experience moet over alle merk assets in lijn zijn. Een ideale merkervaring helpt in de weg naar een voorkeurspositie.

We ontwikkelen campagnes altijd met één doel voor ogen: de dienst, het product of het bedrijf zo’n sterk onderscheidend vermogen te geven dat prospects en klanten een ijzersterke reden krijgen om voor jou te kiezen en te blijven kiezen.

Neem contact met ons op
Strategie

B2B marketing strategie

Om tot een B2B marketing strategie te komen zijn er inzichten nodig. Daarna kun je met een gerust hart een strategie kiezen: je baseert deze immers op inzichten en niet op buikgevoel. Welke benadering past bij jouw situatie?

Account Based Marketing

Account Based Marketing (ABM) is een B2B marketing strategie waarbij alle onderdelen van een campagne gericht zijn op vooraf bepaalde…

Demand Generation

Demand generation betekent letterlijk het genereren van vraag naar een product of dienst. Het houdt in dat met behulp van…

Uitgelicht

project

Back To Top