skip to Main Content
Impact maken en doelen realiseren

Demand Generation

Demand generation betekent letterlijk het genereren van vraag naar een product of dienst. Het houdt in dat met behulp van een marketingcampagne exposure rondom het aanbod wordt gecreëerd. Via slimme tools wordt de juiste doelgroep bereikt en aantrekkelijke boodschappen en content verspreid. Met als doel de behoefte naar het product of de dienst bij de doelgroep vanzelf laten ontstaan. Het voordeel van demand generation is dat dit vaak langdurige klantrelaties oplevert. Reken maar uit wat het oplevert als een lead al enthousiast is over het aanbod, vóórdat deze ook maar met één van de salescollega’s gesproken heeft.

Demand generation bestaat uit twee strategieën: het vergroten van de bekendheid en het genereren van gekwalificeerde leads. Los van deze twee strategieën kunnen we je ook in het volledige traject begeleiden om B2B marketing naar een hoger niveau te tillen. Daar valt bijvoorbeeld ook een moderne B2B digitale strategie onder. Samen stellen we deze op om je ook op digitaal vlak een flinke boost te geven.

Laat een indruk achter

Vergroot je bekendheid

Een product lanceren of de nieuwe positionering van het merk laten resoneren bij de doelgroep. Daar weten we wel raad mee. Voordat je namelijk kwalitatief goede leads kunt genereren, is het belangrijk dat je merk bekendheid heeft. Als gevolg daarvan verover je een voorkeurspositie. Creativiteit en emotie spelen in dit proces een sleutelrol. Onze merk- en communicatiestrategen weten hoe de vork in de steel steekt.

Meer over bekendheid vergroten
Voed het salesteam

Met kwalitatieve leads

Of het nu leads, MQLs of SQLs zijn: wij genereren enkel high quality leads (HQLs). We hebben een breed spectrum aan kanalen beschikbaar om boodschappen en content over te brengen, advertenties bij de juiste doelgroep te laten landen en/of daadwerkelijk in contact te komen via telemarketing. We hebben zelfs een inhouse contact center voor je klaar staan.

Meer over leads genereren
Gespecialiseerd in B2B

Full-service B2B demand generation

Het brede scala aan marketingdiensten maakt de wereld van de bureau’s redelijk ondoorgrondelijk. Waarschijnlijk sta je in contact met een webbouwer, een online/advertising bureau en laat je ook nog ergens brochures drukken. Dat kan eenvoudiger! Vanuit een marketingplan kunnen wij alle benodigde kanalen en expertises aanboren om doelstellingen te bereiken. Veel hebben we in huis, maar we hebben ook partners waarmee we al jaren samenwerken.

Meer over full-service B2B marketing
Draai aan de knoppen

Zet de juiste expertises in

Creatief campagneconcept om strategie in creatieve uitingen te vertalen en boodschappen een onuitwisbare indruk te geven.

Telemarketing om leads te genereren en te kwalificeren.

E-mail & marketing automation om de juiste boodschap op het juiste moment af te leveren.

Zoekmachine & website optimalisatie om optimaal vindbaar te zijn en conversies te verbeteren.

Advertising & retargeting op socials of zoekmachines, zorgt voor een groot bereik en specifieke targeting.

Content marketing om engagement met leads op te wekken via persona’s en journeys.

Back To Top