skip to Main Content
Raak de juiste snaar

Verbind met een creatieve B2B campagne

Een creatieve B2B campagne helpt leadgeneratie en lead nurturing op gang te komen en de bekendheid te vergroten. Je wilt boodschappen aan de doelgroep verkondigen om hen duidelijk te maken wat je doet, maar droge strategie kun je niet gaan opdreunen. Met een creatieve jas helpen we de boodschap aansluiting te vinden bij de doelgroep. Dat kan zowel op merk- als op productniveau. We helpen graag het merk of producten en diensten in de markt te zetten en de doelgroep te bereiken met een creatief campagneconcept.

Highlighted

project

How to blend in in the USA

Sinds de oprichting in 1992 produceert DBM Blending chemische formuleringen en reactieproducten voor klanten in de nationale en internationale industriële markt. De specialisten weten van de hoed en de rand en kennen de risico’s verbonden aan blending en transport van chemische stoffen.

Het was nog nooit zo groot

Big Long Idea: creatieve B2B campagne

De marketing strategie van je merk vertalen we naar een Big Long Idea. Dit is de kapstok om boodschappen aan op te hangen, zeg maar het creatieve campagneconcept XL. Dit zorgt ervoor dat alle uitingen met elkaar samenhangen en hetzelfde verhaal vertellen, dezelfde uitstraling hebben en ook nog eens aansluiten bij de doelgroep. Het is groot omdat het multichannel inzetbaar moet zijn en long omdat het gedurende de complete inkoopreis mee moet kunnen gaan.

Het idee moet de juiste snaar raken. Door klanten en prospects iets te geven waar ze zich mee kunnen identificeren en wat ze zich blijven herinneren. We creëren content voor iedere fase van de buyer’s journey. Van video’s tot whitepapers en van infographics tot advertenties. We schrijven e-mails, bedenken de ideale lead nurturing mailflow om de content gestructureerd engagement te laten veroorzaken. Met onze marktbewerking geven we het merk of product energie, lading en brengen het tot leven. Content marketing is een ideaal middel om lead engagement op te bouwen en top-of-mind te blijven.

Neem contact met ons op
Back To Top