skip to Main Content
Impact maken en doelen realiseren

B2B marketing expertise

Kleine of grote opdrachten, nationaal of internationaal, strategisch of uitvoerend, het gaat altijd om B2B marketing expertise. We worden steeds beoordeeld op onze bijdrage aan het realiseren van de doelstellingen van onze klant. We zorgen dus dat we impact maken. Het feit dat we dit al ruim 30 jaar mogen doen, bewijst dat wat we doen daadwerkelijk iets oplevert voor onze klanten..

We faciliteren voornamelijk in drie doelstellingen: bekendheid vergroten, leads genereren of bredere ontzorging op marketinggebied.

Laat een indruk achter

Vergroot je bekendheid

Een product lanceren of de nieuwe positionering van het merk laten resoneren bij de doelgroep. Daar weten we wel raad mee. Voordat je namelijk kwalitatief goede leads kunt genereren, is het belangrijk dat je merk bekendheid heeft. Als gevolg daarvan verover je een voorkeurspositie. Creativiteit en emotie spelen in dit proces een sleutelrol. Onze merk- en communicatiestrategen weten hoe de vork in de steel steekt.

Meer over bekendheid vergroten
Voed het salesteam

Met kwalitatieve leads

Of het nu leads, MQLs of SQLs zijn: wij genereren enkel high quality leads (HQLs). We hebben een breed spectrum aan kanalen beschikbaar om boodschappen en content over te brengen, advertenties bij de juiste doelgroep te laten landen en/of daadwerkelijk in contact te komen via telemarketing. We hebben zelfs een inhouse contact center voor je klaar staan.

Meer over leads genereren
Gespecialiseerd in B2B

Full-service B2B marketing expertise

Het brede scala aan marketingdiensten maakt de wereld van de bureau’s redelijk ondoorgrondelijk. Waarschijnlijk sta je in contact met een webbouwer, een online/advertising bureau en laat je ook nog ergens brochures drukken. Dat kan eenvoudiger! Vanuit een marketingplan kunnen wij alle benodigde kanalen en expertises aanboren om doelstellingen te bereiken. Veel hebben we in huis, maar we hebben ook partners waarmee we al jaren samenwerken.

Meer over full-service B2B marketing
Draai aan de knoppen

Zet de juiste expertises in

Creatief campagneconcept om strategie in creatieve uitingen te vertalen en boodschappen een onuitwisbare indruk te geven.

Telemarketing om leads te genereren en te kwalificeren.

E-mail & marketing automation om de juiste boodschap op het juiste moment af te leveren.

Zoekmachine & website optimalisatie om optimaal vindbaar te zijn en conversies te verbeteren.

Advertising & retargeting op socials of zoekmachines, zorgt voor een groot bereik en specifieke targeting.

Content marketing om engagement met leads op te wekken via persona’s en journeys.

Back To Top