skip to Main Content

Nieuwe klant: ESE International

Monique Bijnen

RESC-Q-ASSIST campagne van levensbelang

ESE International is een gevestigde naam op het gebied van EHBO, BHV, Evacuatie en Persoonlijke Beschermingsmiddelen. De Resc-Q-assist is een relatief nieuw product en biedt een innovatief alternatief voor de oude vertrouwde EHBO-koffer en verbandtrommel. Bij innovatief denken we tegenwoordig al snel aan slimme technologische oplossingen of ‘the internet of things’. De Resc-Q-assist is echter briljant door de eenvoud van het idee.

Hulp- en reddingssysteem voor leven of dood

In een noodsituatie zijn de eerste 15 minuten vaak bepalend voor leven of dood. Een goede hulpverlening is essentieel en daarom zijn er de nodige verplichtingen op het gebied van BHV en de aanwezigheid van hulpmiddelen als EHBO trommels en AED’s bijvoorbeeld bij bedrijven en in publieke ruimtes. Als we inzoomen op de EHBO koffer of verbandtrommel dan is het iedereen direct duidelijk dat het fataal kan zijn als een hulpverlener te lang moet zoeken naar de juiste hulpmiddelen of wellicht uit onwetendheid – of angst om het verkeerde te doen – helemaal niets doet. Daar biedt de Resc-Q-assist een oplossing voor.

Het is meer dan een EHBO-koffer. Het gaat in feite om een nieuw eerste hulp- en redding systeem wat door middel van een even eenvoudig als briljant kleurensysteem met bijbehorende kleurenwijzer de hulpverlener helpt bij het bieden van de juiste hulp. Ongeacht of de hulpverlener een professional, BHV-er of een toevallige passant is. In feite hoeft de hulpverlener enkel aanwijzingen op te volgen die passen bij de aard van het letsel. Het kleurensysteem helpt mensen om in stressvolle situaties eenvoudig de juiste hulpmiddelen te gebruiken. En dat is van levensbelang.

ESE International heeft Referro in de arm genomen om de Resc-Q-assist met een uitgekiende campagne onder de aandacht te brengen van bedrijven en instellingen.

Wij zijn trots op deze nieuwe klant.

 

 

Monique Bijnen
Back To Top