skip to Main Content

Wij zijn BBN The Netherlands.

Een internationaal marketing bureau dat als één functioneert? Lastig te vinden. Zeker als je op zoek bent naar B2B ervaring in verschillende delen van de wereld. Ziehier het bestaansrecht van BBN. In tegenstelling tot de traditionele internationale bureaunetwerken, zijn we individueel gespecialiseerd en transparant in onze samenwerking.

Aan bureaucratie en complexiteit hebben we een broertje dood. De kracht van het collectief huist in het feit dat we in ieder land dezelfde bewezen aanpak en processen hanteren. Zo kunnen we razendsnel schakelen tussen de bureau’s onderling. Het maakt niet uit of het gaat om B2B marketing in het algemeen of meer specifiek om advertising, content of online marketing, media, research of PR.

Dus als je wereldwijd aanwezig, maar ook lokaal relevant wilt zijn, praat eens met onze BBN verantwoordelijken. BBN – meer dan de som der delen.

  •  28 partners werkzaam in 32 landen
  • operationeel vanuit 61 kantoren
  • meer dan 1.150+ B2B specialisten
  • in 23 verschillende B2B branches
  • meer dan €171 miljoen omzet wereldwijd

Aanpak.

In een wereld met versplinterde allianties, wordt BBN bij elkaar gehouden door krachtige methodes en basisprincipes. De bureau’s werken op dagelijkse basis samen aangezien een wezenlijk deel van onze klantenportefeuille handel drijft in meerdere gebieden. De samenwerking tussen de bureau’s verloopt gestroomlijnd omdat er over de hele wereld gewerkt wordt volgens dezelfde bewezen aanpak en methodes.

De BBN Navigator.

Het resultaat is de BBN Navigator: ’s werelds eerste daadwerkelijk geïntegreerde B2B marketing gereedschapskist. Het stelt ons in staat om marketeers probleemloos door de uitdagingen van B2B marketing te loodsen: Van merk, naar markt, naar rendement. Op deze manier weten we zeker dat het aan zowel nationale als internationale eisen voldoet. Dit maakt ons een ijzersterke wereldwijde speler op B2B gebied.

navigator_bbn

Strategie

BAM! Onze Brand Asset Management toolkit garandeert een bewezen effectieve invalshoek met betrekking tot het ontwikkelen en onderhouden van een merk.

Creatie

Een Big Long Idea (BLI) is een proces dat voor een deel uit creatief werk, maar ook deels uit wetenschap bestaat. Het volgt een vaste route naar de ontwikkeling van ideeën die eruit springen.

Connectie

Met C-Map maakt inzichtelijk hoe je met behulp van meerdere kanalen contact met je doelgroep kunt maken. B2B marketing met optimale effectiviteit.

Activatie

Onze International Account Management toolkit verzekert een constante uitvoering van bewezen Go-To-Market strategieën om zo je publiek nog beter te kunnen bespelen..

Download het gratis BBN factsheet.

BBN Inspiratiepaper
Ja, ik wil op de hoogte gehouden worden van informatie op het gebied van marketing, in de vorm van e-mails, downloads en nieuwsbrieven.

U ontvangt het factsheet per e-mail.

Een ijzersterk team met de wereld als haar canvas.
Back To Top