skip to Main Content
Verbind wereldwijd, regionaal en lokaal

Internationaal B2B marketing bureau

Een internationaal B2B marketing bureau dat als één functioneert? Lastig te vinden. Zeker als je op zoek bent naar B2B ervaring in verschillende delen van de wereld. Zie het bestaansrecht van BBN. In tegenstelling tot de traditionele internationale bureaunetwerken zijn we individueel gespecialiseerd en transparant in onze samenwerking.

Aan bureaucratie en complexiteit hebben we een broertje dood. De kracht van het collectief huist in het feit dat we in ieder land dezelfde bewezen aanpak en processen hanteren. Zo kunnen we razendsnel schakelen onderling en zijn we van alle markten thuis. Vergroot je team direct met 1.200+ specialisten. Het maakt niet uit of het gaat om B2B marketing strategie in het algemeen of meer specifiek om ondersteuning op het gebied van advertising, content of online marketing, media, research of PR. Wij zijn BBN The Netherlands.

0+
landen gecoverd
0+
talen in huis
0+
kantoren operationeel
0+
B2B specialisten
Download het gratis

BBN Factsheet

Een ijzersterk team met de wereld als haar canvas. Dat is BBN. Als Nederlandse tak van de krachtige alliantie zijn we trots op de power die we samen hebben. We hebben een aantal facts & figures op een rij gezet om de kracht van BBN te tonen.

    Een bewezen methodologie

    BBN Navigator

    ’s Werelds eerste daadwerkelijk geïntegreerde B2B marketing gereedschapskist. Het stelt ons in staat om marketeers probleemloos door de uitdagingen van B2B marketing te loodsen: branding om relevant te zijn, creatie om een onuitwisbare indruk achter te laten en MarTech om meer aanwezig te zijn. Op deze manier weten we zeker dat het aan zowel nationale als internationale eisen voldoet. Dit maakt ons als internationaal B2B marketing bureau een ijzersterke partner. Samenwerken met BBN maakt je in één klap een wereldwijde speler.

    Back To Top