skip to Main Content

Track record in de IT sector

Referro heeft in de loop van de jaren een fors track record opgebouwd in de IT branche. Een bedrijfstak die we inmiddels aardig in kaart hebben. We weten hoe het influencer model in elkaar steekt. We kennen de CIO en de CXO, maar weten ook wat de IT Operational en de Network Architect bezighoudt.

We beseffen hoe moeilijk het soms is om verschillende automatiseringssystemen te koppelen. We kennen de risico’s van Shadow IT en weten hoe een gebrekkige ‘exit strategy’ van de concurrentie kan zorgen voor (haast) onoverkomelijke complicaties bij de overstap naar een nieuwe IT aanbieder. Steeds complexere regelgeving met betrekking tot privacy en compliancy maken de zaken ook niet eenvoudiger.

Case Proact

Hoe je een dialoog met je prospects aan kunt gaan, laten we zien in een interessant praktijkvoorbeeld. Voor Proact hebben we inmiddels (inter)nationaal een flink aantal projecten tot een goed einde gebracht. In dit geval belichten we specifiek de introductie van Proact’s BCA oplossing.

Proact case
Finalist Case

Case Finalist

Finalist gelooft in een geïntegreerde aanpak tussen marketing en sales, zonder barrières, en zocht daar de juiste partner bij. Kwaliteit van content en begrip van nuance voor onze doelgroepen was essentieel in het selectieproces. Finalist kwam in aanraking met Referro en ze zaten snel op één lijn.

Case Yellowstar

Yellowstar is een fast grower in de IT voor de logistics markt. Zo zijn ze twee jaar achter elkaar FD Gazelle geworden en behoren ze tot de Fast 50 van Deloitte. Begin van dit jaar zijn we gestart met de eerste campagne voor Yellowstar gericht op de Intermodale markt en as we speak zijn de volgende campagnes alweer volop in ontwikkeling. Als je meer wilt weten over de Yellowstar case kunnen we deze persoonlijk toelichten.

Case Yellowstar

International Case: SAP

Onze BBN collega’s uit Australië, McCorkell & Associates waren het lead agency bij het opzetten van een go-to-market campaign voor SAP.

Case SAP

International Case: Visma

Samen met onze Finse partner ID BBN hebben we voor Visma hun email communicatie getransformeerd tot strategisch gemanagede marketing automation campagnes.

Case Visma

International Case: VMware

VMware, onderdeel van Dell Technologies, lanceert een nieuw product en met behulp van BBN wordt traffic naar hun microsite gegenereerd.

Case VMware

International Case: Microsoft

The brief was to develop a totally new approach that will continuously and actively support Microsoft’s business development activities.

Case Microsoft

Wil je een demonstratie van onze IT-cases of heb je vragen of opmerkingen? Laat je gegevens achter...

… dan geven we je zo snel mogelijk een passend antwoord of nemen contact met je op.

Wellicht ook interessant

Back To Top