BBN accueillons : Eleius uit Frankrijk

We zijn verheugd om een nieuw partnerbureau in Frankrijk te introduceren: Eleius, een toonaangevend B2B-bureau in de snelgroeiende tech-industrie van Frankrijk.

Eleius is in 2011 opgericht door Etienne Viellard, een voormalige internationale marketeer bij Salesforce, Oracle, Hyperion en Neolane. Het bedrijf is gevestigd in Parijs en biedt uitgebreide full-service marketingoplossingen voor groeiende Europese bedrijven.

De expertise van het bedrijf omvat internationaal go-to-market advies, positionering en berichtgeving, branding, het creëren van meertalige content en het wereldwijd genereren van digitale leads. Eleius heeft meer dan 80 Europese bedrijven geholpen om internationaal te groeien en blinkt uit in het lanceren van bedrijven in Europa en Noord-Amerika.

Huidige klanten van Eleius zullen nu profiteren van de gezamenlijke kracht van 1400+ BBN marketingspecialisten verspreid over alle continenten, wat zorgt voor impactvolle campagnes wereldwijd. En Referro en andere partnerbureaus zullen in ruil daarvoor profiteren door toegang te krijgen tot nieuwe Franse expertise via een toonaangevend full-service B2B-bureau.