Aangenaam kennis te maken...

Referro helpt organisaties al 25 jaar met het bedenken, opzetten, uitvoeren en verbeteren van de zakelijke marktbewerking. Door continu te anticiperen op ontwikkelingen in ons vakgebied zijn we in staat om alle competenties te bieden die een modern B2B marketingbureau in huis moet hebben. Onze opdrachtgevers zijn marketing en/of sales teams van grotere organisaties. Maar ook directies van kleinere organisaties.

De juiste keuze en onderlinge afstemming van competenties noemen wij met een knipoog:
de Marketingmachine. Voor sommige klanten zijn wij deze machine. Zij beseffen wat het kost om eigen specialisten aan te nemen en kunnen bij Referro voor een fractie van die kosten gebruik maken van de expertise van een geheel team. Bij andere klanten zijn wij een onderdeel van hun machine en vullen we bestaande resources aan met extra handjes en kennis. Altijd vanuit gezond pragmatisme en met een passie voor het vak.

Lees hier meer over onze achtergrond en geschiedenis.

Scroll down

Visie.

Marketing uitgaven mag je alleen zien als kosten indien het onvoldoende oplevert.
In alle andere gevallen is het een gezonde investering!

Missie.

Wij willen de beste investering zijn die je met je marketingbudget kunt doen.
Niets meer en zeker niets minder!

Het team.

Referro B2B Marketing: een bonte verzameling marketingspecialisten met passie voor het vak als gemene deler. Experts met vele jaren ervaring gecombineerd met jonge honden. Alle moderne marketingcompetenties onder één dak. Een combinatie van analytisch vermogen, technische bagage en projectmanagement skills. Aangevuld met een telemarketing team dat dagelijks bewijst dat offline leadgeneratie als onderdeel van een slimme aanpak onmisbaar is in B2B. In 2013 introduceerden wij de functie Marketing Technologist; specialisten op het snijvlak van marketing en IT die met inzet van marketing automation, marketing intelligence, crm en web development de brug tussen marketing en technologie slaan.

Voor wie een bureau zoekt maar nog niet de juiste match heeft gevonden, daag ons uit!
Referro heeft ruim 1.000 collega’s binnen BBN International om jou en ons eventueel bij te staan.

Onze telemarketing afdeling.

Referro bestaat behalve ons accountteam en B2B specialisten uit onze eigen TIM-afdeling met vaste bezetting en aansturing en een schaalbaar team ervaren telemarketeers.

Referro Team

Zorg dat de zaken gesmeerd lopen. Bekijk onze vacatures.

De geschiedenis.

In 1991 zag Referro het levenslicht. Met diensten op het gebied van retentiemarketing in de B2B markt hielpen wij bedrijven met hun communicatie en het verbeteren van de dienstverlening richting bestaande klanten. Altijd met als doel het behoud van klanten en het verhogen van de share of wallet bij deze klanten. Denk daarbij aan diensten als het verzorgen van nieuwsbrieven, klantenacties, klantevents, tevredenheidsonderzoek, klantgerichtheid trainingen en het verbeteren van de customer experience.

Al snel ontstond de vraag bij tevreden klanten om ze ook te gaan helpen met het genereren van new business. Sterker nog, daar kwam meer en meer de nadruk op te liggen. Als gevolg daarvan breidde Referro uit met meer marketing communicatie diensten. En vooral het genereren van leads met behulp van databasemarketing, direct marketing en het opbouwen van een eigen telemarketing afdeling.

Lees het hele verhaal

Contact.

Wil je contact met ons opnemen? We staan voor je klaar om je verder te helpen!

Zoeken