skip to Main Content

Aangenaam kennis te maken...

Referro helpt organisaties al ruim 29 jaar met het bedenken, opzetten, uitvoeren en verbeteren van de zakelijke marktbewerking. Door continu te anticiperen op ontwikkelingen in ons vakgebied zijn we in staat om alle competenties te bieden die een modern B2B marketingbureau in huis moet hebben. Onze opdrachtgevers zijn marketing en/of sales teams van grotere organisaties. Maar ook directies van kleinere organisaties.

De juiste keuze en onderlinge afstemming van competenties noemen wij met een knipoog:
de Marketingmachine. Voor sommige klanten zijn wij deze machine. Zij beseffen wat het kost om eigen specialisten aan te nemen en kunnen bij Referro voor een fractie van die kosten gebruik maken van de expertise van een geheel team. Bij andere klanten zijn wij een onderdeel van hun machine en vullen we bestaande resources aan met extra handjes en kennis. Altijd vanuit gezond pragmatisme en met een passie voor het vak.

Lees hier meer over onze achtergrond en geschiedenis.

Visie.

Marketing uitgaven mag je alleen zien als kosten indien het onvoldoende oplevert. In alle andere gevallen is het een gezonde investering!

Missie.

Wij willen de beste investering zijn die je met je marketingbudget kunt doen.
Niets meer en zeker niets minder!

Het team.

Referro B2B Marketing: een bonte verzameling marketingspecialisten met passie voor het vak als gemene deler. Experts met vele jaren ervaring gecombineerd met jonge honden. Alle moderne marketingcompetenties onder één dak. Een combinatie van analytisch vermogen, technische bagage en projectmanagement skills. Aangevuld met een telemarketing team dat dagelijks bewijst dat offline leadgeneratie als onderdeel van een slimme aanpak onmisbaar is in B2B. In 2013 introduceerden wij de functie Marketing Technologist; specialisten op het snijvlak van marketing en IT die met inzet van marketing automation, marketing intelligence, crm en web development de brug tussen marketing en technologie slaan.

Voor wie een bureau zoekt maar nog niet de juiste match heeft gevonden, daag ons uit!
Referro heeft ruim 1.000 collega’s binnen BBN International om jou en ons eventueel bij te staan.

Jouw contactpersonen.

Gerard van den Bogaart
Gerard van den Bogaart
Carl Derks
Carl Derks
Monique Bijnen
Monique Bijnen

Partners.

BBN International
Leadinfo Certified Partner
Sharpspring Gold Certified Partner
Oracle Marketing Cloud Partner

Zorg dat de zaken gesmeerd lopen. Bekijk onze vacatures.

Wat is inbound marketing en hoe past marketing automation daar in?
Back To Top