skip to Main Content
Fellowes

Leadgeneratie voor een nieuw product

Fellowes is een mondiale producent en leverancier van kantoormachines, oplossingen voor archiefopslag en kantooraccessoires. Al die producten zijn ontworpen en ontwikkeld om de kwaliteit, efficiëntie en productiviteit op de werkplek te verbeteren. Fellowes levert een groeiend aantal merken en producten, die allemaal voldoen aan strenge normen voor kwaliteit en innovatie op kantoor, thuis en onderweg.

Expertises

B2B campagne
Content strategie
Marketing Automation
Naamsbekendheid
Telemarketing

Briefing

In 2015 zocht Mike Booth, global marketing manager AeraMax Pro contact met ons. Hij had behoefte aan een bedrijf dat hem nationaal en internationaal kon helpen bij de introductie van luchtreinigers voor op kantoor. Zijn eisen aan het bureau: denken vanuit persona’s en journey’s, ervaring met productintroducties, ervaring met start-ups, werkervaring met marketing automation, creatief en digitaal onderlegd. Na een pitch tussen enkele bureaus maakte hij de keuze om met ons in zee te gaan.

Project

Om Nederland kennis te laten maken met de AeraMax Pro oplossing van Fellowes bedachten we het ‘schaduwmonster’. Dit vooral om awareness van de risico’s van vieze lucht binnen bedrijfspanden te creëren bij de doelgroep. Want als men zich niet bewust is van het probleem dan gaat men zeker niet op zoek naar een oplossing. Met behulp van een creatieve DM – de Monster Protection Kit – maakte de doelgroep kennis met de aanpak van Fellowes.

Met behulp van een actiesite, diverse e-mailcampagnes, bannering en ads, persberichten en enkele contenststukken zijn er tal van leads gerealiseerd. Op de non-responses hebben wij daarnaast ons inhouse telemarketing team ingezet om nog meer afspraken voor de buitendienst te realiseren.

Back To Top