skip to Main Content
Grensloos

Een nieuwe identiteit in de IT branche

Grensloos is de specialist op het gebied van e-commerce en e-logistics. Het is hun missie om groei op het gebied van e-logistiek en e-commerce mogelijk te maken en te garanderen. IT mag nooit een belemmerende rol spelen maar moet juist nieuwe kansen bieden. Nu en in de toekomst. Daarvoor gebruikt Grensloos het ontwikkelplatform Pluriform en platform onafhankelijke partnerapplicaties om zo volledige e-IT infrastructuren in te richten, te beheren en te innoveren.

Expertises

B2B campagne
Naamsbekendheid
SEO & Webdesign

Briefing

Voordat Grensloos Grensloos was, heette het bedrijf ESi IT. Zij stelden de vraag om te helpen met een rebranding van hun merk. Omdat het oude merk niet meer helemaal voldeed aan de eisen van nu, kregen we de opdracht om na te denken over een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl en een nieuwe uitstraling.

Project

Als eerste hebben we een nieuwe naam bedacht: Grensloos. Dit om te benadrukken dat er met de IT-oplossingen van ESi letterlijk geen beperkingen zijn. Dit gegeven hebben we doorvertaald in een nieuw logo en in een creatief communicatieconcept.

In het beeldmateriaal dat we speciaal voor Grensloos hebben laten fotograferen en bewerken staat steeds een cirkelvorm centraal. Hiermee wordt nogmaals de oneindige mogelijkheden benadrukt. Dit idee hebben we verder geïmplementeerd in allerlei middelen, waaronder de huisstijl, de website, een corporate brochure en productsheets.

De keuze om Grensloos op een onderscheidende manier in hun branche neer te zetten, heeft gezorgd voor een continue stroom aan aanvragen. Daaruit hebben ze inmiddels een flink aantal deals gesloten.

Back To Top