skip to Main Content
SSH

Doorbreek vaste patronen in IT

Het beschermen van kritieke data is een van de hoofddoelen van SSH. Ze hebben naam gemaakt met het bekende SSH-protocol, waarmee inmiddels het grootste gedeelte van het internet beschermd wordt. Tegenwoordig is het hun missie om digitale business zowel on-premise als in de cloud en in hybride ecosystemen efficiënt en zonder onnodige kosten en onderbrekingen te laten functioneren. SSH is marktleider en heeft inmiddels een loyaal klantenbestand opgebouwd.

Expertises

B2B campagne
Content strategie
Marketing Automation
Naamsbekendheid
Online Advertising
SEO & Webdesign
Telemarketing

Briefing

Steeds meer data verhuist naar de cloud. Dit vraagt om een nieuwe veiligere werkwijze. SSH ontwikkelde speciaal hiervoor PrivX, de moderne, innovatieve PAM (Priviliged Access Management) oplossing voor hybride cloud omgevingen. SSH heeft Referro gevraagd om PrivX te lanceren als de ideale oplossing.

Project

Na een onderzoeksfase (interviews, concurrentieanalyse en deskresearch) is er een creatief campagne concept ontwikkeld: ‘Better Without’. Dit haakt in op het gegeven dat PrivX databeveiliging versimpelt en je dus beter af bent zonder alle complexiteit waar je als gebruiker mee te maken krijgt. Dit concept is doorgevoerd in diverse uitingen, waaronder een promo video, een interactieve infographic, campagne webpagina’s, online banners en e-mails. Het resultaat is een succesvolle internationale introductie van PrivX binnen Europa.

Back To Top