skip to Main Content
Yellowstar

Logistics manager campagne

Yellowstar verbindt en optimaliseert logistieke ketens en maakt deze volledig voorspelbaar. Over bestaande systemen heen biedt zij bedrijven real-time zicht op deze supply chains. Yellowstar onderscheidt zich in het feit dat zij echt de gehele keten overzien. Met behulp van de modernste internettechnologie is het mogelijk om mensen met elkaar te verbinden en systemen ‘sociaal’ te maken. Afdelingen, toeleveranciers, klanten en hun klanten kunnen zo naadloos samenwerken.

Periode

2019

Expertises

(Merk) bekendheid vergroten
Content marketing
Creatief campagneconcept

Briefing

Yellowstar wil de banden met de logistiek managers verder aanhalen. Laten zien dat ze weten waar de logistieke professionals beren op de weg zien, of waar zij dringend behoefte aan hebben. Met de social supply chain oplossingen van Yellowstar wordt perfect ingespeeld op deze issues.

Project

Hoe vertellen we dit goede nieuws aan de doelgroep? Een e-mailcampagne met een download mogelijkheid voor een uitgebreid trendrapport vormt de basis van deze campagne. Daarnaast werden nog een extra whitepaper en infographics ingezet.

Als leuk extraatje hebben we later in de campagne alle logistiek managers verrast met een drietal leuk geïllustreerde ‘held op sokken’ ansichtkaarten. Deze DM actie werd afgesloten met een leuk cadeau: echte gele Happy Socks. Zo toveren we toch nog een lach op het gezicht van de veel te drukke logistiek manager.

Back To Top