skip to Main Content

Een unieke samenwerking.

Wij zijn oprecht trots op iedere klant. Echter nu hebben we een klant die niet hoeft te betalen voor onze diensten. Dat we in staat zijn dit te doen vervult ons nog wel het meest met een gevoel van trots!

Referro heeft haar 25 jarig bestaan gevierd. Dat wilden wij ook richting onze klanten en relaties niet ongemerkt voorbij laten gaan, maar tegelijkertijd vroegen wij ons af: ´wat hebben zij aan dit – vooral voor ons – heugelijke feit?´. Daarom hebben wij besloten om af te zien van het organiseren van een feestelijk event met onze relaties. In plaats daarvan gaan wij de expertise die wij in 25 jaar hebben opgebouwd kosteloos ter beschikking stellen aan een goed doel.

Dat goede doel is de Stichting Kinderdroomwens.

Steun het goede werk van de Stichting Kinderdroomwens.

Waarom deze samenwerking?

Geen enkele stichting kan functioneren zonder geld. Referro gaat een campagne ontwikkelen en uitvoeren om structureel sponsoren te werven uit het bedrijfsleven om zo de continuïteit te waarborgen. We stellen daarbij onze ervaring en expertise en ons marketing automatiseringsplatform beschikbaar. In onze ogen is het een unieke samenwerking.

Logo Kinderdroomwens

De activiteiten van de Stichting Kinderdroomwens.

Familievierdaagsen.

Stichting Kinderdroomwens

Boostcamps.

Stichting Kinderdroomwens

Kanjerdagen.

Stichting Kinderdroomwens

Droomwensen.

Stichting Kinderdroomwens

Stichting Kinderdroomwens viert dit jaar haar 12,5 jarig bestaan en zij dient een bijzonder doel. Het is een stichting die zich inzet voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar die een ernstig trauma hebben. Denk daarbij aan het verlies van een broertje, een zusje of een ouder, het lijden aan een langdurige of ernstige ziekte, misbruik of mishandeling. Daarnaast is Stichting Kinderdroomwens actief in het ondersteunen van getraumatiseerde jongeren in de leeftijd van 15 tot 25 jaar die vastgelopen zijn in de maatschappij, met hun scholing of werk, met zichzelf in de knoop zitten en die richting nodig hebben in het leven. Meer informatie vindt u op www.kinderdroomwens.nl.

12,5 of 25 jaar bestaan en je daar helemaal gelukkig bij voelen… Dat gunnen wij deze getraumatiseerde kinderen en jongeren toch ook!?

Monique Hogenboom – Stichting Kinderdroomwens

Referro heeft een lange traditie als het gaat om het ondersteunen van goede doelen, echter de vorm en intensiteit van deze samenwerking is ook voor ons nieuw.

Gerard van den Bogaart – eigenaar Referro B2B Marketing

Steun het goede werk van de Stichting Kinderdroomwens.
Back To Top