skip to Main Content
Beter vindbaar, betere conversie

Website & zoekmachine optimalisatie

De website is een cruciale tool in het marketingvakgebied, het uitvoeren van zoekmachine optimalisatie is zodoende een no-brainer. De belangrijkste interactie met je bedrijf vindt tegenwoordig online op de website plaats. Daar krijgt men een indruk en kan men contact met jouw organisatie zoeken. Voordat bezoekers je kunnen vinden, is het zaak je website goed te optimaliseren voor zoekmachines (SEO). Is je website compleet aan vervanging toe, dan bouwen we een nieuwe. Zien we kansen om met quick wins en een optimalisatietraject de huidige website te verbeteren? Dan doen we dat. We pakken dit gedegen en gestructureerd aan en houden de huidige SEO scores in ogenschouw. Bij voorkeur werken wij met WordPress als CMS, maar we kunnen ook uit de voeten met andere systemen. Realiseer je wel dat je hier nooit ‘klaar’ mee bent.

Highlighted

project

Verbindingen in de bouw

Gebr. Bodegraven legt de verbinding. Niet alleen een perfect passende verbinding in de bouw, maar met name ook mét de bouw. Architecten, constructeurs, aannemers en de vakhandel doen nooit tevergeefs een beroep op de kennis en kunde die hier sinds 1881 is opgebouwd.

Meer dan een online visitekaartje

Een goede website kan niet zonder content

Een goede website is een onmisbaar onderdeel van een succesvolle B2B marktbewerking. Daarover bestaat tegenwoordig geen discussie meer. Website bouw gaat echter verder dan een goed functioneel ontwerp, keuze van een content management systeem en een aansprekend design. Een succesvolle B2B website kenmerkt zich met name door de inhoud en de content op de website en in hoeverre de combinatie hiervan zorgt voor voldoende zoekmachine optimalisatie. Wij zien website bouw en content creatie dan ook als een onlosmakelijk geheel. Deze content gaat er voor zorgen dat de website beter vindbaar is (SEO) en door gebruik te maken van slimme UX tips & tricks converteert de website ook nog eens beter.

Neem contact met ons op
Back To Top