skip to Main Content
Gespecialiseerd B2B marketing bureau

Sinds 1991

Als gespecialiseerd B2B marketing bureau ondersteunen wij al ruim 30 jaar bedrijven bij hun missie om andere bedrijven tot klant te scoren. We hebben in vrijwel alle branches klanten gehad en hebben dus altijd de gewenste ervaring paraat om op terug te vallen. We helpen bedrijven met het opzetten van outbound leadgeneratie tot inbound marketing, van productlanceringen tot brandingvraagstukken en van marketing automation tot content marketing. Wij zijn net zo gebrand om je te helpen doelstellingen te behalen.

Creatief campagneconcept om strategie in creatieve uitingen te vertalen en boodschappen een onuitwisbare indruk te geven.

Telemarketing om leads te genereren en te kwalificeren.

E-mail & marketing automation om de juiste boodschap op het juiste moment af te leveren.

Content marketing om engagement met leads op te wekken via persona’s en journeys.

Advertising & retargeting op socials of zoekmachines, zorgt voor een groot bereik en specifieke targeting.

Zoekmachine & website optimalisatie om optimaal vindbaar te zijn en conversies te verbeteren.

Alles B2B

Van strategie tot uitvoering

Zoek je ondersteuning op strategisch niveau? Wil je je marketingplan voor de komende periode gaan opzetten? Welke boodschap ga je nu uitdragen? Wat is het gevoel in de markt bij jouw product en/of merk? Hoe word je beter vindbaar? Of heb je geen idee waar je moet beginnen?

We weten er alles van. Vanuit een plan van aanpak nemen we je mee door de verschillende fases van het opbouwen van je marktbewerking, net zolang tot de machine naar jouw behoefte draait. En zelfs dan blijven we kijken naar optimalisatieslagen en potentiële kansen. We weten wat ons te doen staat om jouw bedrijf te laten groeien.

Neem contact met ons op
In Nederland én internationaal

Wereldwijd bereik

Hoewel we gevestigd zijn in Nederland, betekent dat niet dat we de rest van de wereld uit het oog verliezen. Als onderdeel van het krachtige BBN International mogen we ons voorstellen als BBN The Netherlands. Deze samenwerking van B2B bureau’s over de hele wereld biedt ons de mogelijkheid klanten op global niveau te ondersteunen in hun B2B marketing. We doen culture checks, zodat je campagne hout snijdt in de betreffende landen, we ondersteunen bij marketing automation implementaties, telemarketing, online marketing, content marketing, et cetera, et cetera.

Het allerbelangrijkste daarbij is dat we allemaal dezelfde werkmethodes, modellen en aanpak hanteren. Ons gezamenlijke doel om jou als klant te helpen groeien, maakt de cirkel helemaal rond. Met onze wereldwijde dekking kun je met je merk grenzen verleggen.

Wij zijn BBN The Netherlands
Niemand heeft het ooit alleen kunnen doen

Partners waar wij op rekenen

Ons team bestaat uit een bonte verzameling marketingspecialisten met passie voor het vak als gemene deler. Experts met vele jaren ervaring gecombineerd met jonge honden. Een combinatie van analytisch vermogen, technische bagage en projectmanagement skills. En wat we niet in huis hebben zitten, hebben we gevonden in partners, waarmee we inmiddels een intensieve, soms zelfs al jarenlange, samenwerking hebben opgetuigd.

Back To Top