BBN’s aanwezigheid in de VS uitgebreid

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat BBN nu wordt vertegenwoordigd in Denver, Colorado door Elevated Third: een digitaal bureau dat strategisch denken combineert met technisch doen om B2B problemen van ondernemingen op te lossen.

Als een van de top vijf snelst groeiende particuliere bedrijven in Denver, met meer dan 15 jaar ervaring, werkt Elevated Third met alles van Account Based Marketing, match integratie en personalisatie; tot het maken van websites, integratie en migratie voor Drupal (het gratis en open-source content-management framework).

Elevated Third werkt zelfs voor een aantal van ’s werelds grootste B2B-bedrijven aan het creëren van Drupal-aangedreven digitale ecosystemen en helpt ook marktleiders in B2B bij het oplossen van complexe marketingproblemen. Tot de klantenlijst van het bedrijf behoren Finastra, Verizon en Trimble.

Bij Referro kijken we ernaar uit om het team te leren kennen, en de mogelijkheden voor onze klanten om gebruik te maken van Elevated Third’s specialistische vaardigheden. De ontwikkelingservaring van wereldklasse als onderdeel van ons aanbod.