Ontsluit mondiale markten

Verleg eenvoudig je scope van local naar global.

Internationale expansie lokaal geregeld

Referro maakt internationaal succes voor jou mogelijk. Sinds 1995 zijn we de exclusieve Nederlandse partner en medeaandeelhouder van BBN, the world’s B2B agency. BBN is een toonaangevende partij in de wereld van B2B marketing. In 3 van de afgelopen 4 jaar is BBN uitgeroepen tot #1 International B2B Marcomms Agency door het gerenommeerde platform B2B Marketing. Waar ter wereld je ook gevestigd bent en waar je internationale ambities ook liggen, met Referro open je de deur naar meer dan 1.300 specialisten. We hebben al veel Nederlandse bedrijven geholpen om succesvol de stap naar het buitenland te zetten. Daarnaast hebben we ook tal van internationale opdrachtgevers ondersteund die ambities hadden op de Nederlandse of West-Europese markt. We ontsluiten niet alleen expertise op alle B2B-gebieden, maar brengen ook essentiële kennis van lokale markten en culturen mee. Samen tillen we jouw merk naar nieuwe hoogten. Onze aanwezigheid op alle continenten groeit constant om aan al jouw behoeften te kunnen blijven voldoen.

 

Laatste nieuws

Krijg het beste van twee werelden

We combineren de lokale vaardigheden, korte lijnen en persoonlijke aandacht van Referro, met de kracht van een grote, internationale organisatie met kantoren in 63 steden. Op die manier zijn we jouw partner voor elk marketingvraagstuk, ongeacht het continent waar je focus op ligt. Onze BBN-collega’s gebruiken dezelfde processen en tools waarmee we een gestructureerde aanpak van jouw hulpvraag waarborgen en de realisatie van jouw internationale doelstellingen een stap dichterbij brengen. Met Referro en BBN overstijgt jouw merk elke taal- en culturele barrière. Heb je een project in gedachten, dan laten we graag zien hoe we dat aanpakken. We dagen je uit om een samenwerking met ons te verkennen.

 

Laten we eens sparren

Responsible global citizens

Bij BBN hechten we veel waarde aan corporate social responsibility (CSR) en environmental, social and governance (ESG) initiatieven. We erkennen het belang van het minimaliseren van onze impact op het milieu, het ontwikkelen van een duurzame bedrijfsvoering en onze maatschappij. BBN besteedt daarom veel aandacht aan haar Diversity & Inclusion en CSR-programma’s. We zijn continu op zoek naar manieren om onze ecologische voetafdruk te verminderen en geven hoge prioriteit aan het voeren van een ethische bedrijfspraktijk, transparantie en het afleggen van verantwoording aan onze belanghebbenden.

We geloven dat bedrijven een belangrijke rol spelen in het faciliteren van een transformatie met een positieve impact op maatschappij en milieu. Daarom zetten we onze middelen en invloed in om lokaal en mondiaal een verschil te maken. Een mooi voorbeeld hiervan is onze steun aan The World Bee Project. Doe met ons mee! Samen met onze klanten kunnen we een duurzamere toekomst creëren voor toekomstige generaties.

Mooie merken die ons hun vertrouwen schonken