#B2B #Marketing #Internationaal #Sales #Retail

Sinds 1991 verbinden wij bedrijven met de juiste doelgroepen

Even voorstellen: Referro | BBN The Netherlands

Stap in onze B2B wereld

Verbindingen die tellen

Referro heeft de expertise, marketingoplossingen en technologische knowhow in huis die jou helpt om in contact te komen met belangrijke zakelijke beslissers.

We combineren de sterke punten van traditionele marketingbenaderingen met de mogelijkheden van het huidige digitale landschap. De diepgaande kennis die wij in ruim 30 jaar hebben opgedaan helpt ons om complexe B2B vraagstukken aan te pakken. Met oog voor de aloude marketingwetten anticiperen we op ontwikkelingen in een steeds complexer vakgebied. We geloven dat we op die manier sterkere, meer memorabele verbindingen met jouw zakelijke publiek kunnen opbouwen – zowel op emotioneel als rationeel niveau. Ons doel is om die banden in de loop der tijd te versterken en duurzame groei voor onze klanten te realiseren. Ons doel is om die verbindingen in de loop van de tijd te versterken om zo duurzame groei voor onze klanten te realiseren. We meten ons succes dus af aan de resultaten die jij behaalt.

We juichen specialisatie en samenwerking toe

B2B-marketing is steeds complexer geworden. Met name door de continu veranderende technologische mogelijkheden en klantverwachtingen. Toenemende specialisatie is een logische en noodzakelijke reactie hierop. Naar onze mening is het aanbieden van full-service B2B-marketing niet langer haalbaar zonder gespecialiseerde partners. Daarom beschouwen we onszelf als een ‘gespecialiseerde generalist’, zoals je hier kunt lezen. hier kunt lezen. Dit betekent dat we nauw samenwerken met een selecte groep strategische partners, elk expert op hun eigen gebied, en met 29 BBN-bureaupartners over de hele wereld.

Maak kennis met een aantal van onze voorkeursleveranciers

Praat met onze senior managers

Referro is een mix van gepassioneerde marketingspecialisten en we verwelkomen je interactie met ons senior management team. Zij laten zich graag door jou uitdagen. Zij sturen toegewijde accountteams aan die zijn afgestemd op de behoeften van onze klanten en bieden een one-stop-service met lokaal en – desgewenst – mondiaal bereik.

Praat met (één van) onze senior managers om te horen hoe we ons team, strategische partners en internationale collega’s kunnen inzetten om jouw marketingdoelen te verwezenlijken.

Carl Derks Marketing Strateeg
Gerard van den Bogaart Eigenaar
Monique Bijnen Digitaal strateeg
Edwin Wolters Creatief brein

Wij zijn BBN Nederland

Referro is er trots op BBN in Nederland te vertegenwoordigen. Naast ons kantoor in Eindhoven heeft BBN – ‘the world’s B2B agency’ – kantoren van partner bureaus in 63 steden wereldwijd. In de meest recente ‘Top 10 International B2B Marcomms Agencies and Networks’ stond BBN op nummer 1 en in de ‘B2B Marketing UK Agencies Benchmarking Report’ op nummer 2. En ons netwerk breidt zich voortdurend uit.

 

Meer informatie

Een bewezen aanpak

We werken dagelijks samen met de teams en strategische partners van onze klanten. Om het proces te stroomlijnen, maken we gebruik van BBN Navigator, een verzameling best practice B2B-marketingmethodologieën, -processen en -tools. BBN Navigator laat duidelijk zien wat we doen en hoe we dat doen. Hiermee kunnen we marketeers moeiteloos door de uitdagingen van B2B-marketing loodsen.

Voor meer informatie over de BBN Navigator aanpak, neem contact op met Carl of klik hieronder.

Meer informatie

“Ons dynamische team zet zich volledig in om jouw merk te laten groeien. We werken niet voor, maar met klanten. Daarbij delen we strategische en operationele expertise om samen je marketing roadmap uit te stippelen en succesvol uit te voeren. Of je nu lokaal, of internationaal successen wilt behalen”.

  • Gerard van den Bogaart
  • directeur/eigenaar