Cadmatic

Cadmatic, gevestigd in Finland, is een toonaangevende ontwikkelaar van digitale en intelligente 3D-gebaseerde ontwerp-, engineering- en informatiebeheersoftware. Ze bieden oplossingen voor de bouw van allerlei constructies, zoals schepen, offshore locaties en industriële en commerciële gebouwen. Cadmatic oplossingen worden gebruikt door ruim 6.000 organisaties in 60 landen. Referro is trots op de samenwerking met deze wereldwijde marktleider in haar sector.

Samen helpen we EPC bedrijven om digitaler te worden

De opdracht

Cadmatic benaderde ons met het verzoek om informatie over Engineering, Procurement en Construction (EPC) bedrijven in geselecteerde landen in kaart te brengen. Vervolgens werd ons gevraagd om deze contacten te overtuigen om de EPC-software van Cadmatic te gebruiken. Hiervoor hebben we een Ideal Customer Profile en een ABM-lijst met ingenieurs, projectmanagers en ontwerpers bij grote olie- en gas-, bouw-, energie- en farmaceutische bedrijven opgesteld. Deze input hebben we vervolgens gebruikt om een creatief concept en een go-to-market-plan te ontwikkelen.

De oplossing

Een belangrijke reden om voor Cadmatic-software te kiezen, is de mogelijkheid om het ontwerp en de bouw van een project volledig te digitaliseren, waardoor tijd wordt bespaard en fouten en kosten worden verminderd. We hebben de ‘digitale man’ van Cadmatic gecreëerd om te visualiseren hoe je met Cadmatic ‘digitaler kunt zijn’. Onze multichannel-aanpak omvat landingspagina’s, video’s, whitepapers, Adwords-campagnes, retargeting, LinkedIn-advertenties en programmatic advertising.

Onze campagne richt zich op prospects in Duitsland, Italië en Polen. We hebben daarbij gebruik gemaakt van de kennis en expertise van onze strategische partners. We blijven aanvullende content produceren voor de klantreis. Door betere nurturing- en data-inzichten kunnen we voortdurend de funnel blijven vullen met verbeterde content.

De resultaten

Vanaf het begin was het duidelijk dat onze datagestuurde multi-channelstrategie de juiste aanpak was en dat de kanalenmix voor zowel bekendheid als engagement zou zorgen. We hebben in één jaar tijd meer dan 1.000 gekwalificeerde leads geleverd en tegelijkertijd nieuw verkeer naar de website van Cadmatic gegenereerd. We zijn nu bezig om dat aantal leads te laten groeien en om te zetten in kansen.

Cadmatic video ‘Digital Man’

Diensten en markten

  • Duitsland
  • Polen
  • Italië

Word snel bekender!

Carl begrijpt hoe een inkoopreis in kaart te brengen.

Neem contact op

+31 (0)85 07 06 936