Munckhof Business Travel

Munckhof Business Travel, onderdeel van de Munckhof Groep, is expert op het gebied van personenvervoer en zakenreizen. Met ruim 90 jaar ervaring en 7 kantoren in Nederland plant het bedrijf zakenreizen tot in de puntjes, met vluchten, hotels en autoverhuur in één overzicht en een 24/7 supportservice.

Een duidelijk teken van kwaliteit

De opdracht

Munckhof Business Travel benaderde Referro en sprak de wens uit om hun zakenreisbranches meer onder de aandacht te brengen. Munckhof staat bekend om het persoonlijk vervoer en hun touringcars en busjes zijn elke dag overal te zien. De naam doet dus bij de meeste mensen in (Zuid-) Nederland een belletje rinkelen. Wat nodig was, was een duidelijke en opmerkelijke positionering voor MBT die op de nieuwe koers van het merk kon voortbouwen.

De oplossing

Na grondig onderzoek bij klanten en prospects, hebben we een duidelijke strategie voor de merkontwikkeling gedefinieerd. Ze zetten net die extra stap voor hun relaties. Onze ontwerpteams hebben gebruik gemaakt van een bestaand element in het Munckhof-logo: ze hebben de ‘m-vorm’ die een route of routebeschrijving beschrijft meer naar de voorgrond gehaald. Deze ‘digitale handtekening’ wordt gebruikt als een teken van uitmuntendheid en kwaliteit, en om te laten zien dat je bij Munckhof ‘meer’ krijgt. We vertaalden het idee naar een nieuwe website, e-mailcampagnes en verschillende online en offline advertenties, die er allemaal uitspringen.

Diensten en markten

  • Nederland

Haal het optimale uit onze creativiteit

Ontmoet Edwin. Zijn creatieve geest staat altijd aan om aandacht voor je merk te creëren.

Maak een afspraak

+31 (0)85 07 06 936