SSH

Dataprotectie is een van de belangrijkste doelstellingen van SSH. Ze maakten aanvankelijk naam met het bekende SSH-protocol, dat inmiddels het grootste deel van het internet beschermt. Tegenwoordig is het hun missie om ‘digitale’ bedrijven efficiënt te laten draaien zonder onnodige kosten en onderbrekingen – zowel op locatie, in de cloud als in hybride ecosystemen. Het bedrijf is marktleider, met een trouwe klantenkring.

‘Better without’: maak toegangsrechten simpeler

De opdracht

Steeds meer data verhuist naar de cloud. Dit vraagt om een nieuwe, veiligere werkwijze. Speciaal hiervoor ontwikkelde SSH PrivX, een moderne, innovatieve PAM (Privileged Access Management) oplossing voor hybride cloudomgevingen. SSH vroeg Referro om PrivX te lanceren als de ideale oplossing om complexe omgevingen te koppelen.

Bekijk de video

De oplossing

Na een onderzoeksfase (interviews, concurrentieanalyse en deskresearch) werd een creatief campagneconcept ontwikkeld: ‘Beter Zonder’. Dit benadrukt het feit dat PrivX de gegevensbeveiliging vereenvoudigt zonder de complexiteit van andere oplossingen. U bent dus beter af – zonder consultants, zonder extra hardware, zonder hoge implementatiekosten en vele andere voordelen van PrivX. Het concept is op talloze manieren geïmplementeerd, waaronder een promovideo, een interactieve infographic, campagnewebpagina’s, online banners en e-mails. Het resultaat is een succesvolle internationale introductie van PrivX binnen Europa.

Diensten en markten

  • Europa

Je kunt eigenlijk niet zonder onze productintroductie aanpak.

Ontmoet Carl. Onze expert in communicatie in de tech-sector. Zijn kennis van de markt helpt u vooruit.

Maak een afspraak

+31 (0)85 07 06 936