Telemarketing in een digitale wereld

Bij Referro is telemarketing geëvolueerd tot een krachtig instrument om jouw digitale marketingstrategie te versterken. Wij combineren persoonlijke, menselijke interactie met een breed scala aan diensten ter ondersteuning van jouw (digitale) marketingdoelen.

De kracht van een telefoontje

Persoonlijk contact blijft een krachtig instrument voor het opbouwen van relaties. Onze ervaren call agents voegen een persoonlijke touch toe in een digitale wereld. Niet door een script voor te lezen, maar door een dialoog aan te gaan. Zo dragen we bij aan een verbeterde conversie en groei van jouw bedrijf. Telemarketing is al lang niet meer simpelweg het ‘koude bellen’ van vroeger. Wanneer je het effectief integreert, vormt het een directe versterking van zowel je marketing- als salesinspanningen.

Ons uitgebreide aanbod omvat:

  • Marktonderzoek
  • Data services
  • Leadkwalificatie en -nurturing
  • Leadgeneratie
  • Opbouwen van klantrelaties

Marktonderzoek

Met gepersonaliseerde content en een doordachte mix van kanalen kunnen marketeers hun doelgroep steeds effectiever bereiken. Maar dat betekent niet automatisch dat ze precies weten wat de doelgroep wil en hoe ze het liefst contact hebben. Dus, waarom vragen we het hen niet gewoon? Wij halen waardevolle inzichten op die van pas komen bij de voorbereiding van je go-to-market strategie. Deze informatie is uiteraard ook bruikbaar bij het creëren van persona’s, het plotten van journeys en de ontwikkeling van je contentstrategie.

 

Data services

Is jouw database schoon, up to date en volledig? Bevat deze voldoende leads en contacten die overeenkomen met het profiel van jouw ideale klant om het juiste aantal verkoopkansen te genereren? Is jouw data GDPR-compliant en klaar voor online interacties? Wij voorzien in al deze behoeften door middel van opschoning, verrijking en het vastleggen van email opt-ins. Voor onze call agents is dit dagelijkse kost.

 

Leadkwalificatie en -nurturing

Veel marketeers richten zich op initiatieven die op korte termijn concrete verkoopkansen moeten opleveren. Naast deze vorm van leadgeneratie geloven wij echter ook in het zaaien voor toekomstig succes door middel van lead nurturing. Nadat onze call agents leads hebben gekwalificeerd die aan uw verkoopcriteria voldoen, kunnen we deze contacten betrokken houden, een beter inzicht krijgen in hun zakelijke behoeften en er zijn wanneer ze over willen gaan tot een inkoopbeslissing.

 

Leadgeneratie

Referro heeft in de loop van de jaren duizenden leads gegenereerd in verschillende sectoren, met name voor klanten actief in de energie-, ICT- en telecombranche. Ons doel is om samen met jou een gezonde salespijplijn op te bouwen. We maken daarbij gebruik van efficiënte processen die de kosten per lead minimaliseren en de verkoopresultaten bevorderen.

 

Opbouwen van klantrelaties

Beschouw onze agents als een verlengstuk van jouw klantretentieteam. Ze dragen bij aan het versterken van de klantrelatie en vergroten de loyaliteit. We ondersteunen onze klanten bij het ontwikkelen van een omnichannelbenadering met een menselijke touch. Onze contactdiensten kunnen variëren van het verwelkomen van nieuwe klanten, inzicht krijgen in toekomstige behoeften, het identificeren van kansen voor cross-, up- en deepselling, het uitvoeren van klanttevredenheidsonderzoeken, tot vele andere manieren om de groei van het bedrijf te bevorderen of churn te verminderen.

 

Meer inspiratie

B2B marketing can be more effective. If you dare

It’s hard not to read an article on B2B without constant reminders about effectiveness: marketing agencies promise it, marketers seek it, technologists claim to deliver it.

Onze ervaring in de praktijk

Vorige case
Volgende case
Vorige case
Volgende case
Vorige case
Volgende case

Wil je profiteren van onze jarenlange telemarketing ervaring?

Gerard luistert graag naar je wensen om te beoordelen hoe we je kunnen helpen.

Neem contact op

+31 (0)85 07 06 936

Mooie merken die ons hun vertrouwen schonken