skip to Main Content
CPM

Productlancering tijdens een toonaangevend event

CPM Europe is een toonaangevende leverancier van procesapparatuur, met een geschiedenis die teruggaat tot 1883. Ze staan internationaal bekend als specialist op het gebied van flaking, pelleting en grinding. Hun geavanceerde apparatuur wordt wereldwijd in verschillende industrieën gebruikt.

Expertises

B2B campagne
Content strategie
Naamsbekendheid
Online Advertising

Briefing

CPM heeft een gepatenteerde technologie ontwikkeld, de ‘Twin Track’-technologie. Een ware revolutie binnen de pellet machine, maar zeker ook binnen de branche. Om deze technologie bekend te maken aan de doelgroep schakelde CPM Referro in. Eerste opdracht was: ontwikkel een creatief campagneconcept. Het doel was om de Twin Track innovatie onder de aandacht te brengen bij alle grote spelers in de biomassa-/ houtindustrie. Creëer awareness en interesse.

Project

Na een fase van onderzoek (interviews, concurrentieanalyse en deskresearch) is er een creatief campagne concept ontwikkeld onder de naam “The Revolution Inside”. Hierin zijn de voornaamste usp’s van de Twin Track nader uitgelicht. Dit idee is doorvertaald in diverse uitingen zoals: een campagne website, (online) banners, een 3D promo-/productvideo, brochures en beursmateriaal. Daarnaast is er een internationale PR campagne uitgerold. Het resultaat is een succesvolle internationale productlancering tijdens een toonaangevend congres.

Back To Top