skip to Main Content
ESE International

Productintroductie in het facilitaire vakgebied

ESE International is dé totaalleverancier op het gebied van evacuatie, bedrijfshulpverlening, EHBO en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Door onze know-how van de huidige en potentiële markten, zijn zij in staat u een professionele oplossing te bieden. Door de eigen productie van verbandmiddelen (Quick), verbandtrommels, rugtassen, BHV kasten, brancards, werkkleding én daarnaast de importeursrechten van de Evac+Chair en Plum, zijn ze in staat u altijd een hoge kwaliteit en een juiste prijs te bieden!

Expertises

B2B campagne
Leadgeneratie
SEO & Webdesign
Telemarketing

Briefing

Introduceer onze verbandtrommel Resc-Q-assist bij onze doelgroep. In een verdringingsmarkt als deze is onderscheidend vermogen super belangrijk om ervoor te zorgen dat de keuze voor een nieuwe verbandtrommel niet alleen maar in het voordeel van de goedkoopste uitvalt.

Project

In onze ‘Schokkende beelden’ campagne hebben we de revolutionaire draaischijf in de Resc-Q-assist box als usp gebruikt. Deze zorgt er immers voor dat er onder druk razendsnel de juiste artikelen in de verbandtrommel gevonden kunnen worden. Beslissers werden door middel van e-mails, een filmpje, testimonials en telefonische opvolging getriggerd met de boodschap om zich te verplaatsen in het hoofd van de BHV-er die plotseling naar een calamiteit geroepen wordt. Op zo’n moment telt immers iedere seconde…

Back To Top