Online Marketing.

Als 95% van alle b2b inkoopprocessen starten met het intikken van een zoekwoord in Google dan is de noodzakelijkheid van een goede online strategie en uitvoering evident. Beschik je daarover? En wanneer kan je dat met een volmondig ‘ja’ beantwoorden? Online marketing – ook wel internet marketing of digital marketing genoemd – is een heel breed begrip. Het staat voor alle marketingactiviteiten die online worden ondernomen om de marketingdoelstellingen van een organisatie te realiseren. Het uitgangspunt is het bouwen van een duurzame relatie door de dialoog met (potentiële) klanten aan te gaan.

Vanwege de toenemende digitalisering in de maatschappij verschuiven marketingbudgetten steeds meer van traditionele naar nieuwe media. Elke organisatie heeft wel een uitdaging op dit gebied. Wil je beter gevonden worden? Een hogere conversie uit je website?  Behoefte aan (betere) online campagnes? Social media marketing? Een betere website? Of ligt je uitdaging op het gebied van online compliance? Ontwikkelingen op het gebied van online marketing gaan snel en het is voor ieder bedrijf een uitdaging dit bij te benen. From scratch of ter optimalisatie van je huidige aanpak kan Referro je ondersteunen.

Wij bieden ondersteuning op het gebied van:

  • Online campagnes
  • E-mail marketing
  • Online compliance & security
  • Search Engine Management (SEO/SEA)
  • Linkbuilding
  • Website bouw
  • Google Analytics

Inspiratiepaper "Online marketing".

De huidige tijd vraagt erom dat je online een ‘dialoog’ aangaat met je prospects. De oude manier van boodschappen door de strot duwen, ligt ver achter ons. Het gaat juist om luisteren en reageren. Als ondernemer heb je niet meer de volledige controle. Integendeel, klanten en prospects hebben het initiatief in handen. Je kunt ze niets vérkopen, zij kópen iets van je.

Dit vraagt om een strategische benadering van je online marketing. Wanneer je prospect een vraag of behoefte heeft, verwacht hij/zij zonder het je rechtstreeks te vragen, een antwoord. Zorg dat je die behoeften in kaart hebt en voorzie in content met de juiste antwoorden. Simpel toch. De online marketeers van Referro kunnen je precies vertellen hoe je online strategie onderdeel van je marketing machine wordt.

Online marketing inspiratiepaper

Relevante blogs.

Inspirerende cases.

Contact.

Wil je contact met ons opnemen? We staan voor je klaar om je verder te helpen!

Zoeken