skip to Main Content

Referro met BBN op nummer 1

Monique Bijnen

Het wereldwijde BBN International netwerk staat dit jaar op nummer één in de top 15 van de B2B Marcomms Agencies League Table.

LONDON, 04 February 2020BBN verbetert haar positie op de ranglijst. Na een verdienstelijke tweede plek vorig jaar, staan ze in 2020 helemaal bovenaan in de prestigieuze B2B Marcomms Agencies League Table top 15. Referro in Oisterwijk is als enige Nederlandse bureau apetrots op deze erkenning.

Het bereiken van de eerste plaats wordt dan ook gezien als een geweldige opsteker voor BBN als innovatief model B2B-bureau. Het sterkt ons in de opvatting dat de gedegen, methodische aanpak, die we samen met onze 47 kantoren in 30 landen ontwikkeld hebben, zijn vruchten begint af te werpen. Uiteraard niet alleen voor onze bureau’s, maar zeker ook voor onze klanten.

In de 15e editie van het UK Britse B2B-agentschappenbenchmarkrapport onthult, B2B Marketing de definitieve ranglijst van de 90 grootste marketing communicatiebureau’s in de UK, evenals de wereldwijde topagentschappen, de snelst groeiende agentschappen en toonaangevende PR-agentschappen.

Met meer dan 1.000 B2B-specialisten behaalde BBN vorig jaar $171 miljoen aan wereldwijde omzet. Dit ondersteunt de opname van BBN in het rapport van dit jaar dat is gebaseerd op bruto-inkomsten.

 

“Ik ben heel blij dat BBN dit jaar internationaal op nummer één staat. Natuurlijk, ‘size does matter’, we zijn immers een flinke club en het is voor onze klanten belangrijk is om te weten dat we het internationale bereik hebben om hun bedrijven te ondersteunen. Daarnaast is onze diepe kennis en ervaring in vrijwel elke industriële sector, ondersteund door de strategische, creatieve en technische expertise om resultaten leveren, voor hen steeds belangrijker.” – BBN’s voorzitter Clif Collier

 

 

 

“Om met meer dan 1.000 mensen in 30 landen samen te werken en dan deze onderscheiding te behalen is een behoorlijke prestatie. Natuurlijk zijn structuur, organisatie en overeengekomen methoden nodig. Maar we hebben ook laten zien dat een enorm divers wereldwijd team kan worden verenigd door iets minder tastbaars, namelijk een gemeenschappelijk doel. Het bereiken van nr. 1 laat zien dat je door samenwerken heel veel kunt bereiken.” – Peter Lyall, directeur van BBN UK (Aberdeen)

 

 

 

“De nummer één bereiken is een geweldige bevestiging van de ondernemersbenadering die we als BBN hebben. Als bureau is onze focus altijd het bevorderen van het B2B-denken geweest om zo onze klanten geavanceerde oplossingen te leveren. De organische groei van zowel onze capaciteiten als ons geografische bereik voelt als een natuurlijk gevolg van die missie. Het is buitengewoon motiverend om onze naam bovenaan de lijst te zien, en we zullen er hard aan werken om het daar te houden “. – Rich Thomas van BBN Switzerland mede

Back To Top