skip to Main Content

Stagiair communicatie & multimedia design

Jesper Mommers

Oisterwijk | Thuis/kantoor | HBO niveau

Wij zoeken een creatieveling die brede ervaring wil opdoen op marketing, communicatie & sales vlak en ons ondersteunt met een gezonde dosis creativiteit! Je mag komen meewerken & afstuderen.
Opleiding: Communicatie & Multimedia design

Wat ga je doen…

  • Je gaat sales en accountmanagement met behulp van jouw creativiteit en digitale tools helpen om onze presentatiestukken er nóg mooier en gelikter uit te laten zien. Dit doe je uiteraard onder de vleugels van onze accountmanagers en creatives. Jij zorgt ervoor dat presentaties er goed uit zien. Dat betekent dat je goed overweg moet kunnen met PowerPoint, maar je gaat ook werken met de digitale mediatool Foleon, waarmee presentaties net even een andere dynamiek krijgen. Photoshop, Illustrator of InDesign mag je uiteraard ook gebruiken.
  • Je gaat onze website beheren: je zorgt ervoor dat alle webpagina’s er mooi uit zien, dat teksten kloppen en dat deze waar nodig aangepast worden voor zowel onze Engelse als Nederlandse website. We gebruiken daarvoor WordPress. Wat betreft het schrijven van de teksten, daar helpen we je natuurlijk bij.
  • Ook mag je de kar trekken bij de verdere uitrol van onze nieuwe website en onze branding campagne! Op deze manier kun je het brede scala aan digitale media en communicatie gaan ontdekken.
  • Verder ga je in gesprek met onze klanten om case studies op te zetten voor op de website. We willen namelijk graag aan potentiële nieuwe klanten laten zien wat voor gave dingen we allemaal doen. Daarbij draag je ook een steentje bij aan onze internationale uitstraling. Ieder jaar worden er case studies ingestuurd ter deelname aan de BBN Awards (“The Golden Bees”). Wie weet wint één van jouw case studies komend jaar wel een Golden Bee!
  • En… als we je nodig hebben ten behoeve van een klantproject, dan zullen we zeker niet schromen je daar in te betrekken.

Uiteindelijk ben je dus een belangrijke ondersteunende factor voor onze eigen marketing & sales activiteiten. Een mooie kans dus om heel veel ervaring in het werkveld opdoen! Natuurlijk wordt je bij dit alles ondersteund door je collega’s;  je staat er zeker niet alleen voor.

Wat moet je kunnen/hebben…

  • Creatief zijn en goed kunnen communiceren door middel van je creativiteit. Een presentatie slaagt natuurlijk het beste als deze helder en duidelijk is.
  • Communicatie in de Nederlandse en Engelse taal vormen geen probleem voor je.
  • Niet bang zijn om om hulp te vragen als je dat nodig hebt, maar we verwachten wel dat je zelfstandig aan de slag kan gaan.
  • Zin hebben om nieuwe tools zoals Foleon (werkt echt makkelijk hoor!) te leren kennen. Maar ook met PowerPoint overweg kunnen en al eens met WordPress gewerkt hebben of hier voldoende affiniteit mee hebben zodat je het in no-time door hebt.
  • Een fijne vlotte babbel, zodat je interviews met klanten en interne stakeholders van projecten kunt afnemen ten behoeve vanje te schrijven case studies.

Wij zijn Referro | BBN The Netherlands…
Als B2B marketing bureau hebben wij een breed scala aan klanten, nationaal maar ook internationaal! Daar doen we mooie dingen voor en zijn we heel erg trots op. Als onderdeel van BBN (nummer 1 ter wereld in 2020!) werken we voor klanten en met partnerbureau’s van over de hele wereld. Dat doen we heel breed: van branding & communicatie tot marketing technologie & leadgeneratie, maar ook marktonderzoek, persona & journey beschrijvingen en marketing automation campagnes vallen in ons werkveld. Een greep uit ons klantenbestand toont namen als Eneco, Yellowstar, Munckhof, Essent, Ubbink en SSH. Steek die maar in je zak! 😉

Klinkt dat goed?
Stuur ons een mailtje op support@referro.nl of bel ons op 013 528 73 07. Laat ons weten wat jou drijft en wat jouw ambities zijn!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Back To Top