skip to Main Content

Specialisten in B2B sales en marketing voor de IT sector

Referro heeft in de loop van de jaren een fors track record opgebouwd in de IT branche. Een bedrijfstak die we inmiddels aardig in kaart hebben. SAP, Visma, Proact, Exact, Ctac, Finalist, Yellowstar zijn slechts enkele van onze klanten. We weten hoe het influencer model in elkaar steekt. We kennen de CIO en de CXO, maar weten ook wat de IT Manager, de IT Operational en de Network Architect bezighoudt.

We beseffen hoe moeilijk het soms is om verschillende automatiseringssystemen te koppelen. We kennen de risico’s van Shadow IT en weten hoe een gebrekkige ‘exit strategy’ van de concurrentie kan zorgen voor (haast) onoverkomelijke complicaties bij de overstap naar een nieuwe IT aanbieder. Steeds complexere regelgeving met betrekking tot privacy en compliancy maken de zaken ook niet eenvoudiger.

Je doelgroep leren kennen
Buyer's journey plotten
Je marketing automatiseren
Leads binnenhalen

Hoe reken je af met de bekende IT issues?

Beren op de weg in overvloed, zou je kunnen zeggen. Hoe je ondanks, of juist dankzij, deze issues een dialoog met je prospects aan kunt gaan, laten we zien in een interessant praktijkvoorbeeld. Voor Proact hebben we inmiddels (inter)nationaal een flink aantal projecten tot een goed einde gebracht. In dit geval belichten we specifiek de introductie van Proact’s BCA oplossing.

Proact case

Hoe bouw je een succesvolle business case in de IT?

Voor een rijkere klantportefeuille moeten een aantal zaken duidelijk zijn. De meeste, veel voorkomende, persona’s hebben we in de afgelopen jaren in kaart gebracht. De beslispatronen binnen organisaties hebben voor ons ook weinig geheimen meer. Afhankelijk van het aanbod dat jouw organisatie kan bieden, bepalen we de juiste content strategie. Zo zorgen we dat we op alle wensen en vragen van je doelgroep op tijd een adequaat antwoord geven.

Referro kan je assisteren bij het bedenken en vervaardigen van relevante en opvallende content. Daarnaast kunnen we met behulp van moderne tools als marketing automation zorgen dat deze content bij de doelgroep aankomt en dat we de resultaten kunnen analyseren en indien nodig campagnes kunnen tweaken.

Video referro

Nog een IT case: Finalist

Finalist, de IT expert voor zorg en onderwijs, gelooft in een geïntegreerde aanpak tussen marketing en sales, zonder barrières en zocht daar de juiste partner bij. Referro heeft voor hen de doelgroepen in kaart gebracht en een aantal campagnes ontwikkeld.

Finalist Case

Wereldwijde dekking in de IT branche

Niet alleen wij, maar ook onze fellow agencies over de hele wereld hebben een behoorlijk trackrecord in de IT sector. We zetten een aantal namen op een rij: Microsoft, VMware, SAP, Visma… Benieuwd wat BBN voor hen betekende?

Wil je een demonstratie van onze IT-cases of heb je vragen of opmerkingen? Laat je gegevens achter...

… dan geven we je zo snel mogelijk een passend antwoord of nemen contact met je op.

Wellicht ook interessant

Hieronder vindt u meer gerelateerde content en cases.

Back To Top